Welkom bij de MOOI Academie

Scroll naar beneden voor het uitgebreide nieuwe cursusaanbod van de MOOI Academie

Vragen? Ons team van de MOOI Academie helpt je graag. Bel ons op 030-2314221 of stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl

MOOI als je je blijft ontwikkelen!

   
Straat + huisnummer
Postcode + woonplaats
E-mail

Leave this empty:

Telefoon (voer in zonder spaties en streepjes)
   
lidmaatschapsnummer
(indien je lid bent van FNV MOOI)


lidnummer

Let op! Pas als wij het cursusgeld hebben ontvangen, is je inschrijving compleet en ontvang je van ons nadere gegevens over locatie e.d. Wij verzoeken je om het lesgeld binnen 14 dagen te voldoen, anders kunnen we je plaats in de cursus niet garanderen.

Op dit moment is het team van de MOOI Academie druk bezig met het invullen van het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2017/2018. Er zullen binnenkort nieuwe, interessante cursussen worden toegevoegd als ook nieuwe datums voor reeds opgenomen cursussen. Wil jij alvast kennismaken met het nieuwe aanbod? Kom dan op 9 oktober naar de FNV MOOIDag en volg alvast Look & Learns van de nieuwe cursussen van de MOOI Academie! Meer informatie over de FNV MOOIDag 2017 lees je op www.fnvmooidag2017.nl

 

 
Cursus Curls, black and mixed hair
Info Wil jij je (verder) verdiepen in sterk Europees gekruld, Mixed en Black hair en wil jij je kennis verbreden zodat je meer mensen in de salon kunt helpen? Dan is deze cursus onder leiding van Black en Mixed Hair Educators Roxana Kotzebue en Angela Hermus een absolute must! Tijdens deze cursus leer je meer over deze haartypen, hoe je het beste kunt werken met sterk krullend haar en welke producten je hiervoor kunt gebruiken. Na afloop ben je een flinke lading nieuwe kennis rijker en weet ook jij hoe je sterk Europees gekruld, Mixed en Black hair moet behandelen!
Cursusleider Roxana Kotzebue en Angela Hermus
Cursusduur 18:00 – 21:30 uur
Locatie Almere
Prijs Leden €212, niet-leden €241
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Training Hairweaving
Info Marielle Bastiaansen en haar team behandelen tijdens deze cursus alle aspecten van hairweaving. Het allerbelangrijkste onderdeel vormt uiteraard de techniek, als cursist leer je daarom alle ins en outs om de meest veilige methode van haarvermeerdering en verlenging perfect onder de knie te krijgen. Ook ontvang je na afloop een startpakket van Djarling Hair, je kunt na de cursus dus direct met hairweaving aan de slag!
Cursusleider Marielle Bastiaansen
Cursusduur 09:30 - 16:00 uur
Locatie Breda
Prijs Leden €716, niet leden €795 (excl. btw)
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Natuurlijke peelings & anti-aging
Info Een stralende en gezonde huid, welke klant wil dat nu niet? Het zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling en kan meer zelfvertrouwen geven. Omdat de huid het grootste natuurlijke orgaan is en niet iedere huid of huidtype hetzelfde is, is het belangrijk om de professionele behandeling en thuisverzorging ervan aan te passen op het huidtype van je klant. Tijdens deze cursus leer je onder leiding van anti-aging expert Olga Binnema hoe je huidproblemen op een natuurlijke manier kunt behandelen, hoe je huidveroudering tegen kan gaan en hoe je de gevolgen van huidveroudering resultaatgericht kan behandelen met zuiver natuurlijke producten.
Cursusleider Olga Binnema
Cursusduur 10.00 - 13.30 uur
Locatie Velp
Prijs Leden €151, niet-leden €181,50
Inclusief producten ter waarde van €150,-
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Plasma Lift “Fibroblasting”
Info Tijdens deze cursus leer je de theorie en techniek achter de Plasma Lift “Fibroblasting”. De Plasma Liftis een Ionic Lift Plasma-Generator die atmosferische lucht tussen de huidplooien ioniseert. Hierdoor ontstaat een plasmawolk. Overtollige huid wordt door de plasmawolk pijnvrij en op een gecontroleerde wijze verwijderd. Met een Fibroblasting anti-aging behandeling is geen operatie meer nodig en voorkom je littekens op het lichaam. Tijdens de cursus krijg je zowel theorie- als praktijkles en leer je hoe je moet werken met een Fibroblast pen. Een verdiepende en praktische cursus waarna je deze resultaatgerichte anti-aging behandelingen ook in jouw salon kan aanbieden.
Cursusleider
Cursusduur 09.00 - 15.00 uur (dagcursus) 16.30 – 22.00 uur (avondcursus)
Locatie Rotterdam
Prijs Leden €250, niet-leden €350
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Voettypen, voetproblemen en schoenen
Info Meer leren over voettypen, voetproblemen en de juiste schoenen? Dan is deze cursus een aanrader. Medisch pedicure en docent Antoinette Verweij behandelt tijdens deze cursus de verschillende voettypen die je kan tegenkomen in jouw praktijk, de problemen die hiermee samen kunnen hangen en hoe schoeisel en hulpmiddelen als inlegzolen kunnen bijdragen aan de oplossing. Ook geeft ze inkijk in welke specialistische technieken er zijn op het gebied van voetproblemen en schoenen. Een verdiepende cursus die jou meer inzicht geeft in de voeten van jouw cliënten.
Cursusleider Antoinette Verweij
Cursusduur 09.30 - 12.30 uur
Locatie Zoetermeer
Prijs Leden €77, niet-leden €96
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Wondverzorging
Info Als pedicure is het belangrijk om te weten hoe je moet omgaan met wonden en wondverzorging. Bij wondverzorging wordt geprobeerd een optimale toestand te verkrijgen, waardoor een wond zo spoedig mogelijk geneest. Als pedicure word je hier regelmatig mee geconfronteerd en juist daarom is het van groot belang dat je hier alle ins en outs van weet. Onder leiding van medisch, oncologisch en sport pedicure Marianne Dignouts leer je meer over o.a. de richtlijnen in de pedicurewereld, de preventie, de wondbehandeling en wondverbanden. Er wordt gewerkt met casussen uit de praktijk en je leert de passende wond educatie. Een waardevolle cursus voor iedere pedicure!
Cursusleider Marianne Dignouts
Cursusduur 10.00 - 17.00 uur
Locatie Weert
Prijs Leden €100, niet-leden €145
Accreditatie en domeinzorg is aangevraagd
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus De kindervoet
Info Leer alles over de verschillen, de behandeling en de verzorging van de kindervoet. Onder leiding van medisch, oncologisch en sport pedicure Marianne Dignouts ga je tijdens deze cursus in op verworven en aangeboren aandoeningen bij een kindervoet. Wat mag je wel en wat mag je niet doen bij kindervoeten als pedicure? Je zult specifieke testen leren om je screening nog professioneler te maken waardoor je je behandelplan tot in de puntjes kunt gaan uitvoeren. Ook leer je specifieke kind-eigen tools om in te zetten in je praktijk. Na deze dag weet jij alles over de ontwikkeling en de daarbij gepaste voetzorg, over kinderschoenen en het herkennen van kinderaandoeningen aan de voeten en nagels.
Cursusleider Marianne Dignouts
Cursusduur 10.00 - 17.00 uur
Locatie Weert
Prijs Leden €100, niet-leden €145
Accreditatie en domeinzorg is aangevraagd
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus IJsbollen gezichtsmassage en IJs lichaamsmassage
Info Ontdek tijdens deze cursus alles over de bijzondere technieken van de IJsbollen gezichtsmassage en de IJs lichaamsmassage. Door het afwisselen van warmte en kou door middel van massage ontstaat er een reactie van de huid waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De IJsbollen gezichtsmassage werkt stress verlagend en verlicht (spannings-) hoofdpijn. Tevens heeft het een liftend en verstrakkend effect. Met IJs lichaamsmassage wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam in gang gezet en heeft het een cosmetische- & therapeutische werking. Leer onder leiding van Carla Weidmann alles over deze bijzondere massagetechnieken en hoe je deze kunt toepassen in jouw salon.
Cursusleider Carla Weidmann
Cursusduur 10.00 - 14.30 uur
Locatie Alphen aan den Rijn
Prijs Leden €151, niet-leden €181,50
Inschrijfdatum

  ongedaan maken 

Cursus Indiase hoofdmassage
Info Stress, boosheid en angst slaan zich vaak op in hoofd, nek, schouders en gezicht. Met de Indiase hoofdmassage wordt de opgeslagen spanning weggemasseerd. Deze massagetechniek is ook effectief bij klachten als slapeloosheid, vermoeidheid en hoofdpijn. Daarnaast kunnen ook kappers er profijt van hebben, de Indiase hoofdmassage wordt niet voor niets Champissage genoemd.Leer tijdens deze cursus onder leiding van massagetherapeut en docent Mehdi Tajeddin meer over deze 1000 jaar oude techniek die ooit is ontwikkeld voor en door vrouwen.
Cursusleider Mehdi Tajeddin
Cursusduur 10.00 - 17.00 uur
Locatie Almere
Prijs Leden €103,50, niet-leden €115
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Kobido Japanse gezichtsmassage
Info Ontdek en leer tijdens deze cursus de traditionele kunst van de Japanse gezichtsmassage Kobido. Kobido betekent letterlijk ‘het pad van de schoonheid’. Deze massagetechniek verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt met specifieke en aangepaste technieken onder handen genomen. Daarnaast breng je met Kobido lichaam en geest in balans. Ga onder leiding van massagetherapeut en docent Mehdi Tajeddin zelf aan de slag met deze traditionele en effectieve massagetechniek.
Cursusleider Mehdi Tajeddin
Cursusduur 10.00 - 17.00 uur
Locatie
Prijs
Leden €103,50, niet-leden €115
Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Cursus Boekhouden – basis
Info Door het voeren van een goede boekhouding krijg je meer grip op je financiële administratie. Met het FNV MOOI boekhoudpakket wordt het voeren van je administratie eenvoudig en inzichtelijk. Speciaal ontwikkeld voor de uiterlijke verzorgingsbranche in samenwerking met de Belastingdienst. Al vele enthousiaste cursisten en gebruikers gingen je voor!
Cursusduur 13:00 - 16:30 uur
Locatie Utrecht

Inschrijfdatum
  ongedaan maken 

Op de verwerking van de (persoons)gegevens in verband met inschrijving bij de MOOI Academie is de privacyverklaring van FNV MOOI van toepassing. Deze is te vinden op www.fnvmooi.nl/privacyverklaring.html.

Door je in te schrijven voor een cursus van de MOOI Academie geef je aan dat je kennis genomen hebt van de privacyverklaring van FNV MOOI. Zet hieronder een (verplicht) vinkje dat je akkoord gaat met de ingevulde gegevens.
Ik ben werkzaam in de Uiterlijke Verzorging en ik heb alle bovenstaande gegevens gecontroleerd.
 
sluit dit formulier