Blog

Trendtraining Haarlijn 2017-2018

formulier MOOI academie

Inschrijven voor een cursus? Wacht niet te lang, er zijn per cursus slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vul hieronder je gegevens in, vink de gewenste cursusdatum per cursus aan en verstuur onderaan deze pagina je inschrijving door te klikken op ‘verstuur inschrijving’. Je ontvangt dan van ons zo spoedig mogelijk een e-mail met bevestiging van je aanmelding, een factuur en meer informatie omtrent de cursus.

Vragen? Ons team van de MOOI Academie helpt je graag. Bel ons op 030-2314221 of stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl

MOOI als je je blijft ontwikkelen!


Let op! Pas als wij het cursusgeld hebben ontvangen, is je inschrijving compleet en ontvang je van ons nadere gegevens over locatie e.d. Wij verzoeken je om het lesgeld binnen 14 dagen te voldoen, anders kunnen we je plaats in de cursus niet garanderen.


Trendtraining

Haarlijn 2017-2018
Info Zelf aan de slag met de haarmodelijn van dit seizoen? Tijdens deze trendtraining ga je onder leiding van topkapper Richard Jordan zelf aan de slag met de laatste trends en technieken. Ontdek de laatste haarkleuren, kleurtechnieken en coupes van dit seizoen en leer deze zelf toe te passen. Een aanrader voor iedereen die up to date wil blijven!
Cursusleider Richard Jordan
Cursusduur 12:30 - 16:30 uur
Locatie Amersfoort
Prijs Leden € 135, niet leden € 150
Let op, model mee!

 

Post a comment